Home


High Tea's

High Tea at Home

Lunch

Workshops

Winkeltje

Sfeer proeven

Contact


Sfeer proeven!

Aan de Dorpsstraat in Bleiswijk springt 'de Theeroos' al vrij snel in het oog. Een pand van al 125 jaar oud met vrolijke rode markiezen luistert de oude dorpskern op.

Ga zitten en geef je ogen de kost! Je hebt het gevoel bij oma op de thee te zijn. Oude lampen, serviezen, vazen en zelfs het huilende zigeunerjongetje ontbreekt niet. Boven de piano hangen foto's van vroeger van het gebouw, maar ook oude trouwfoto's.

Bijna alle curiosa die in het oude pand staan zijn te koop en wordt steeds weer aangevuld.

Bij een high tea of high wine is de tafel gedekt met oud Engels servies en een etagère waarop zoetigheidjes liggen. Een schaaltje met zelfgemaakte jam en een schitterende sauskom boordevol met 'Clotted Cream' staan te wachten op de warme scones die snel gebracht zullen worden. Niet lang daarna komt weer zo'n prachtig serviesstuk op tafel; een schaal met rijkelijk belegde sandwiches met o.a. carpaccio, zalm, brie en salade. U kunt verder nog genieten van een warme quiche of een heerlijke lasagne uit de oven!

De theepot is gevuld met thee van Fleur de Café, wij hebben daarvan een speciale theekaart. U kunt zelf de thee uitzoeken, bekijken, ruiken voordat u een keuze maakt.